Skip to main content

Rumfire

Skrivet av matte den .

Rumfire har gått från att vara ett typiskt hotellhäng till att blivit en riktigt coolt ställe för både unga och äldre.

21913986408_60bc5c9c30_k

När Rumfire först öppnade så gick jag dit för att kolla läget. Jag tyckte det var så klischigt att det tog många år innan jag besökte igen. Nu tycker jag det finns många anledningar att gå till Rumfire.

  • Solnedgången. Att gå dit på Happy Hour och stanna för att se solnedgången är nog det mest populära och även bäst valuta för pengarna.
  • Allting smakar gott – vare sig ni söker öl, vin, cocktails, tilltugg eller måltid, så är menyvalen helt rätt. Och priserna är relativt rimliga.
  • Något för alla. Du kan gå dit och bara ta en drink och lite tilltugg….eller äta en hel måltid….eller för att dansa loss till live musik eller DJs. Det är svårt att skapa sådan variation, men jag tycker dom har lyckats ganska bra.
  • Läget. Det ligger i Sheraton Waikiki hotellet centralt i Waikiki. På fot, så kan ni gå dit via stranden eller gå genom Royal Hawaiian Center. Kör ni bil, så kan ni antingen parkera i shoppingcentret eller hotellets egna parkering.

rumfire

rumfoto

21480732323_54cb366754_k

Ser nu också att de har av BuzzFeed blivit vald som den mest populära baren i Hawaii. 🙂

Ojdå, det här inlägget låter lite som en annons. Men jag har faktiskt inte någon relation med Rumfire, förutom att vara en gäst.

Aloha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *