Bröllop i Hawaii

Hawaii är definitivt ett populärt resmål för både bröllop och smekmånader. På andraplats bakom Las Vegas ligger Hawaii som det mest populära stället att gifta sig bland amerikanare. Om man lägger till asiater så skulle det inte förvåna mig om Hawaii är nummer 1 på listan. Det är väldigt lätt att gifta sig i Hawaii och de flesta bröllopen sker naturligtvis utomhus på en strand eller i en fin park.

Vad måste jag göra innan vi kan gifta oss i Hawaii?

1) Boka ett bröllop genom en planerare som oftast har en fotograf och präst. Säg till om ni behöver hjälp att hitta någon.

2) Ansök om ett officiellt marriage license (äktenskapslicens). Instruktioner HÄR.

3) När båda ovan saker är gjorda så är det bara att dyka upp på plats bokad med planeraren. 🙂

Lycka till!

Aloha!

Kommentarer (5)

  • Aloha! Jag har kontaktat din gode vän så får vi se om det känns rätt med henne som planerare. Det verkar vara relativt smidigt att få ihop ett bröllop på Hawaii via en planerare, trots att man själv befinner sig på andra sidan jorden 🙂

  • Hej,
    Vilken härlig blogg. Gällande bröllop, hade du någon att rekommendera som planerare?

    Vänligen Rebecka

    • Hej Rebecka, en av mina kompisar brukade planera bröllop så jag har annonserat om det tidgare. Men tyvärr har hon lagt av med det och skaffat annat jobb. För tillfället känner jag ingen planerare personligen. Om ni vill ha en professionell fotograf så kan jag rekommendera vår bröllopsfotograf https://www.absolutelyloved.com/ men dom är dock ganska dyra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© Hawaiibloggen. All rights reserved.
 Powered by poké and beer.