Skip to main content

Ställen Obama besökte i Hawaii 2014

Skrivet av matte den .

Varje år kommer President Barack Obama och hans familj till Hawaii för att fira jul och nyår. Som jag skrev i förra inlägget så har Obama, eller Barry som han kallades då han gick i gymnasiet här, en nära relation till Hawaii.

Så vad gör han och familjen då dom är här, förutom att mumsa på Shave Ice?

Det är mycket golf för herren och shopping för damen och flickorna. Även biobesök, utflykter, och restaurantbesök. Här ser ni en karta på alla ställen dom besökte:

Ibland ser man vägavspärrningar när familjen är här. I år på nyårsdagen så körde vi faktiskt framför dom. Det kändes lite nervöst. Vi var på väg in till stan och det var inga andra bilar omkring oss. Vid ett rödljus så märkte jag att tre polisbilar stannada bakom mig….fast dom höll ett ca 20 meters avstånd. Bakom polisbilarna körde 3 stycken svarta Chevy Tahoe bilar och sedan två polisbilar till längst bak. När vi svängde av och dom körde förbi oss så såg vi döttrarna i en bil och mamma Michelle Obama i en av de andra. Tydligen var de på väg att shoppa i Ala Moana Center medans Presidenten spelade golf. 🙂

Aloha!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *