Skip to main content

Det finns en vardag i Hawaii

Skrivet av matte den .

”Det måste vara skönt att ligga på stranden varje dag”

”Vad bra du måste vara på surfa, när du kan göra det varje dag, året runt”

”Gött att slappa under en palm och dricka mai-tais hela dagarna”

Sådana saker hör jag då jag pratar med folk från norra Europa eller andra kalla delar av världen. Visst är det sådant man kan göra här i Hawaii. Men det man ser och gör som turist uppmålas oftast som om det är det man upplever hela tiden. Som om det vore verkligheten. En så kallad evig smekmånad. Smekmånaden för mig varade längre än för de flesta, då jag som student levde fest- och strandliv var och varannan dag.

day

Men jag nämnde lite i ett tidigare blogginlägg om att det finns en vardag här i Hawaii precis som på alla andra ställen. Havet, solen, drinkarna, och de fina hajkerna finns alltid till hands. Men varje dag så måste man fortfarande köra barnen till skolan, åka till jobbet, handla mat, tvätta kläder, sitta i möten, betala räkningar, etc. Det är precis som var man än bor på jorden.

Med denna blogg och bilderna jag lägger upp på Instagram, Twitter, Tumblr, och nu också PolaroidBlipfoto, så vill jag visa vardagen. Det är inte bara bilder du hittar i en resetidning. Det är lite av varje. Förhoppningsvis ett smakprov på livet här.

Dock måste jag erkänna att det är ganska gott att kunna åka ner till en solig strand med varmt hav vilken dag som helst på året. 😉  Men det händer inte lika ofta längre.

Aloha!

 

Comments (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *