Skip to main content

Solglasögon som flyter

Skrivet av matte den .

Ett tag sedan så badade och body-surfade jag i vågor på Kailua Beach. Det är alltid härligt. Men den gången så tappade jag mina 2000-kronors solglasögon i vågorna och såg dom aldrig igen. Jag bestämde mig för aldrig upprepa det igen så det blev att jag struntade i solglasögon när jag var i vattnet – kanske inte det bästa för ögonen.

dragon_h2o

Som tur är så finns det nu solglasögon av Dragon Alliance som flyter om man tappar dom i vattnet. Nej, dom har ingen flytt-attrapp på, utan det är plastramen som är tillverkad så att den flyter. Hur genialt som helst. Så det blev att jag köpte ett par och gillar dom starkt.

Stay safe! Aloha!

 

Comments (3)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *