Orlando Florida
annonsera

Solglasögon som flyter

Ett tag sedan så badade och body-surfade jag i vågor på Kailua Beach. Det är alltid härligt. Men den gången så tappade jag mina 2000-kronors solglasögon i vågorna och såg dom aldrig igen. Jag bestämde mig för aldrig upprepa det igen så det blev att jag struntade i solglasögon när jag var i vattnet – kanske inte det bästa för ögonen.

dragon_h2o

Som tur är så finns det nu solglasögon av Dragon Alliance som flyter om man tappar dom i vattnet. Nej, dom har ingen flytt-attrapp på, utan det är plastramen som är tillverkad så att den flyter. Hur genialt som helst. Så det blev att jag köpte ett par och gillar dom starkt.

Stay safe! Aloha!

 

Spåra från din sida.

Kommentarer (3)

 • Avatar

  Karin

  |

  Smart! Jag själv använder aldrig solglasögon när jag badar men har ofta snorkel:)

  Reply

 • Avatar

  Karin

  |

  Förresten: hur märks Halloween av på Hawaii?

  Reply

  • Avatar

   mattias

   |

   Det firas en hel del, både i skola och hemma hos folk. Det bästa kalaset är på gatorna i Waikiki.

   Reply

Lämna en kommentar