Skip to main content

Kailua Beach

Skrivet av matte den .

Det är någonting speciellt med Kailua Beach. Det är inte den vackraste stranden (Lanikai Beach) och det är inte heller den mest populära stranden (Waikiki Beach) eller den mest udda stranden (Kaneohe Sandbar). Kailua slår heller inte stränderna på North Shore vad det gäller surfingmöjligheter.

Men Kailua Beach är nog den roligaste stranden där det finns mest saker att göra. På Kailua Beach finns det något för alla. Barn kan bygga fina sandslott, familjer kan ta det lugnt i en miljö med närhet till toaletter, duschar, parkering, en park, restaurant, etc. Man kan även roa sig med att kasta sina hundar i vågorna om det är något du gillar att sysselsätta dig med:

Om man är aktiv kan man välja mellan bodysurfing, paddla kajak eller springa på stranden. Är du riktigt vältränad så är Kailua känd för att vara det bästa stället för Kite Surfing på Oahu.

Annars så gillar jag även Kailua Beach för att det är lätt att ta sig dit (vi bor nära) och för att Island Snow är ett favoritställe vad det gäller ”Shave Ice”.

Ah, det finns en sak till du kan sysselsätta dig med på Kailua Beach: Titta på att folk som går förbi eller ta bilder på någon annan som tar bilder. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *