Skip to main content

Gratis Kaffe på McDonalds

Skrivet av matte den .

McDonalds i Hawaii så serveras inte vilken kaffe som helst, utan en blend av Hawaiianskt kaffe. För en kaffe-gourmand så kanske det fortfarande inte är det bästa, men det är ändå bättre än vad man hittar på andra snabbmatsställen runtom världen. Deras Royal Kona Blend odlas i Hawaii, rostas i Hawaii, och säljs i Hawaii. Snacka om lokalverksamhet. 🙂

commercial_large_1

Faktum är att det här inte är något nytt, utan har serverats på McDonalds i Hawaii över 40 år, ända sedans den första McDonalds restauranten öppnades i Hawaii år 1968.

Vad som är nytt är att McDonalds har börjat servera kaffe gratis…även om man inte köper något. Mellan 16e och 29e september så kan du ta vara på det här tillfället. Så länge du dyker upp under frukosttimmarna. Då får du en gratis kopp.

mcdh

Det kanske låter som ett billigt sätt att skapa rubriker. Men sist dom delade ut gratis McCafe kaffe, vilket var under två veckor i mars, så gav dom ut 220000 koppar i Hawaii.

Lite fakta om McDonalds i Hawaii:
Antal restauranter: 75
Antal anställda: 4600

Nu skriver inte jag det här för att promota McDonalds. Det är ju inte den nyttigaste maten och inte direkt maten jag skulle rekommendera er att äta när ni är i Hawaii. Men man kan inte förneka hur snabbt och lätt det är att klämma ner en måltid på McDonalds. Sist vi var i Sverige så besökte vi faktiskt McDonalds en dag då vi inte ville slösa tid att leta efter något bättre.

Förresten, kan ni gissa vad det är i skålen i bilden nedan? Något som bara serveras på McDonalds i Hawaii.

mcdonalds_s

Smaklig kafferast!

 

Comments (3)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *