Blandade Bilder VI

Skrivet av matte den .

Det har varit lite långsamt med bloggandet och mina ”blandade bilder”, så här kommer några jag fångat med min kamera/telefon på senaste.

14874649296_bfe47db25b_k

Fin sandstrand och lagun utanför hotellen i Ko’olina.

 

14897193062_861ae7ee30_k

Min dotter sover skyddad från solen.

 

14897622505_071a9a7214_k

Utsikt från Aulani Resort i Ko’Olina

 

14922652060_1e68ca4ef1_k

En kokosnötstårta redo att avnjutas.

 

Kommentarer (3)

  • Hej!
    Jag tar studenten i juni och planerar därefter att boka en enkelbiljett till Hawaii och helt enkelt flytta dit över sommaren (kanske rättare sagt: ännu fler månader än så) -Jag vill njuta av livet, surfing, och sol men såklart efter några veckors semester hitta ett jobb! Jag undrar om du har några tips eller råd för hur jag ska göra?
    Hawaii är mitt mål och jag vet att jag kommer ångra mig bittert om jag inte gör detta, samtidigt vet jag inte alls vart jag ska börja. Hur gjorde du med boende i början? Kan man söka jobb redan nu? Jag vill ju hålla en god framförhållning och planera. Ja, det skulle vara intressant om du har tid att svara och ge mig någon sorts utgångspunkt!

    Tack! 🙂

    • Hejsan! Kul att du vill åka till Hawaii efter studenten. Dock så är det nog inte lika lätt som du kanske tror. Såvida du inte är amerikansk medborgare eller har permanent uppehållstillstånd, så kan du inte köpa en enkelbiljett till Hawaii. Du måste köpa tur o retur. Om du reser som turist, så kan du max lagligt stanna i 3 månader….vilket dock täcker hela din sommar. 🙂 Vill du stanna längre måste du ansöka om visum. Angående jobb, så kan du inte få jobb såvida du inte har uppehållstillstånd eller visum. Dom är väldigt strikta med det. Har du funderat på högskolestudier? Då kan du ju komma hit och stanna ett år om du har ett studentvisum. Då får du även jobba deltid om det är relaterat till din utbildning. Efter ett år kan du ansöka om förlängning om du fortsätter dina studier. Boende är ganska lätt att hitta online. Lycka till! Aloha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© Hawaiibloggen. All rights reserved.
 Powered by poké and beer.