Skip to main content

Var kan jag hyra bil i Hawaii?

Skrivet av matte den .

Eftersom mitt förra inlägg handlade om hyrbilsförsäkring så kanske det är några av er som funderar på var man kan hyra bil. Det finns många ställen att välja bland när det gäller biluthyrning här i Hawaii. Det är ju en ögrupp så ingen kan ju köra hit med egen bil direkt. Och alla turister behöver ju ta sig runt på öarna, även om ön Oahu har ett hyfsat bussnätverk. Min rekommendation är att boka hyrbil via nätet innan du anländer som du sedan kan hämta upp direkt på flygplatsen eller under resans gång.

Om ni ändå vill vänta tills ni är här så kan ni fortfarande använda länken ovan. Eller så är det bara att fråga runt var hyrbilsföretagen ligger. De flesta ligger runt flygplatserna.

 

Jag har haft bäst erfarenhet med Avis så jag rekommenderar dom om ni inte har någon egen favorit. Hertz är oftast en favorit bland företagsresenärer, men annars dyrare är andra. Jag har haft mindre tur med Enterprise, så jag hyr aldrig från dom längre. Vissa hyrbilsföretag hyr inte ut till personer under 25. Så om ni inte har fyllt 25 år än så kolla med Alamo – dom har inte den åldersgränsen.

En svensk sajt ni kan kolla är: http://www.supersavertravel.se/hyrbil

Ha en trevlig resa! Aloha!

Comments (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *