Skip to main content

O’Kims Korean Kitchen

Skrivet av matte den .

Lite udda namn för en koreansk restaurang. Jag tänkte mer Irländskt. Men de är ingen traditionell koreansk restaurang utan mer som en fusion, så namnet är ändå passande.

Har inte så jättemycket att skriva om det här stället. O’Kims ligger i Chinatown in Honolulu och ser inte ut att vara mycket till en restaurang från utsidan. Det finns en dörr och en disk för uthämtning. Men om man går förbi disken och köket så kommer man ut till en uteservering i en trädgård som känns väldigt gemytlig….typ som en liten oas i ett annat ganska kaotiskt Chinatown.

Vi åt lunch där nyligen och var grymt imponerande. Först måste jag säga att koreansk mat står högt upp på min lista. Jag älskar framförallt koreanska grönsaker och kimchi, men också fisk och nudlar. Maten var riktigt god och presentationen var fantastisk. De vet verkligen hur mat ska serveras. Vi njöt av allting vi beställde in, och fastän desserten såg klen och torr ut så var den ett härligt avslut på lunchen. Jag gillar enkla efterrätter som inte är alldeles för söta eller smakrika. Ostkakan satt som pricket över i:et.

Smaklig måltid!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *