Skip to main content

Waikiki Beach Marriott Resort & Spa

Skrivet av matte den .

Det är ofta svårt att rekommendera hotell för det är ju väldigt beroende på folks olika smak och budget. Även inom min egna familj så gillar vi olika typer av hotell. Men ett hotell i Waikiki som verkar gå hem hos de flesta jag talat med är Waikiki Beach Marriott Resort & Spa. Om man bortser från det långa namnet, så är det ett härligt hotell som är relativt prisvärt, har enkla ljusa rum med hyfsad utsikt, och ett mycket härligt pool område (recreation deck) som även har mysig bar och roliga spel.

Läget: Marriott ligger i Waikiki, vilket är det mest turistbefolkade området i Hawaii. För er som vill gå runt så är det väldigt praktiskt – precis över gatan från stranden och inte alls långt från shopping. Men även för er som har bil så är läget bra. Hotellet ligger nämligen mer i östra delen av Waikiki, där man lätt kan ta Kapahulu Avenue upp till Diamond Head eller till motorvägen.

Restauranger: Något som har fått oss invånare att ofta besöka Marriott-hotellet är deras restauranger. Sansei (fisk, skaldjur, sushi) har länge varit en favorit i familjen, och Arancino är inte illa det heller. Det ligger även andra godingar inom gångavstånd. Kan starkt rekommendera Momosan om ni vill ha modern Japansk mat.

Förutom läget och restaurangerna, så tycker jag höjdpunken är pool området. Kanske har att göra med att deras pool område var uselt innan de gjorde renovationer nyligen. Men nu är det kanon. Förutom utsikten över Waikiki Beach så kan du ligga på solstol, svalka i poolen, hänga i baren eller uteserveringen, samt spela roliga spel.

Så där ja, det var ett tag sedan jag skrev om ett hotell, och det finns ju herrans massa i Waikiki. Det här hotellet tycker jag ni ska ha med på listan då ni funderar vart att bo.

Ha de gott! Aloha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *