Skip to main content
foto appar

Fotoappar och sociala nätverk

Skrivet av matte den .

Jag brukade vara ganska flitig användare på Instagram ett par år sedan men lade sedan det på hyllan förra året då jag inte gillar Facebooks metoder.

Sen dess lade jag inte upp mycket bilder publikt på nätet. Det blev väl enstaka på Twitter då och då och även här på bloggen.

Nyligen så rotade jag igenom mina sparade login-uppgifter på LastPass och upptäckte både VSCO samt Blipfoto. De två apparna hade jag inte använt på ett bra tag och helt enkelt glömt av. Mina foton på VSCO var numera borttagna men till min förvåning så upptäckte jag ett helt års bilder på Blipfoto. Jag hade helt glömt av att jag använde Blipfoto några år sedan för att ta och ladda upp en bild om dagen under ett helt år. Jag kommer inte ihåg varför men det var väl säkert något utmaning eller något.

Ganska kul att titta tillbaka på dessa bilder.

Hur är det med er? Använder ni fotoappar för speciellt bruk, inga appar alls, eller bara en för alla bilder?

Aloha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *