Skip to main content
espacio

De dyraste lyxsviterna

Skrivet av matte den .

Fastän antalet turister ökar varje år i Hawaii så visar statistiken att varje turist spenderar mindre pengar när dom är här. Det kan ha att göra med AirBnB. Men det betyder inte att lyxmarknaden minskar.

Ett par månader sedan så öppnade Espacio, som kallas för juvulen i Waikiki. Byggnaden brukade tidigare vara känt som Aston Waikiki Beachside Hotel med 88 hotelrum, men köptes av en japansk investerare och gjorde en totalförvandling till en ultralyxigt ställe med bara 9 sviter.

Att bo en natt i en av sviterna kostar mellan $3000 och $10000 beroende på vilken svit du väljer. Det kan jämföras med snittpriset på lyxrum på andra hotel som ligger på $560 per natt.

Det sägs att renoveringskostnaden per rum låg på över 5 miljoner dollar. Varje svit har en egen butler och chaufför, samt hudvårdsprodukter från Bulgari. Det finns även en iPad i varje rum och du kan få kylen fylld med de matvaror du önskar. Det går att beställa en privat kock som kommer till ditt kök för att laga dina måltider. Om du är törstig så kan du få upp diverse fina viner till ditt rum. En flaska 2009 Chateau Latour Pauillac för $6500 eller en flarra 1975 Dom Perignon för endast $5500. 😉

Sov gott! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *