Skip to main content

Bellows Beach

Skrivet av matte den .

Det finns en strand på östra sidan av Oahu som många antingen inte vet om, tänker på, eller tror att den är endast tillgänglig för militären. Men så är inte fallet. På lördagar, söndagar, och helger så är stranden öppen för allmänheten.

Jag har faktiskt skrivit om den tidigare HÄR ett antal år sedan. När vi var där år 2012 så var den delen av stranden endast tillgänglig för militärer, men nu har dom faktiskt gjort en större del av området öppen för allmänheten….men dock bara på helger. Så befinner ni er på ön Oahu i Hawaii på en lördag, söndag, eller national helgdag så rekommenderar jag att ni utforskar Bellows Beach.

Det är inte det lättaste ställen att hitta. Men inte jättekrångligt heller, om man är förberedd. Bellows Beach ligger i Waimanalo och man kan ta sig dit genom att köra söderut från Kailua, eller öst och sedan nord från Honolulu. Om ni har Google Maps på er mobil, så är det bara att knappa in och följa vägledingarna. Sök på Google Maps efter ”Bellows Field Beach Park”.

Förutom härlig strand och härligt vatten, så är en av de bästa sakerna med Bellows att det inte är så packat med folk, som det kan vara på andra stränder som är mer tillgängliga för turister. Bilderna nedan är från när vi var där i Söndags. Och som ni kan se så är det ganska tomt på stranden med tanke på att det är en söndag i Hawaii. Min son tog tillfället att återhämta sig från att spelat på datorn hela natten. 😉

Simma lugnt! Mahalo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *