Skip to main content

Kontantkort när ni är i Hawaii eller USA

Skrivet av matte den .

Med en sådan digital värld som idag så är mobiluppkoppling bland de första sakerna folk tänker på när de reser. Och som svensk kan mobilräkningen bli ganska dyr när man återvänder till Sverige. Därför var jag glad att se den här reklamaffischen.

Givetvis rekommenderar jag att mobilen undviks när ni är här i Hawaii. Varför åka halva vägen runt jorden för att sitta och stirra på en digital skärm? Men å andra sidan använder ju folk sin mobil ganska flitigt som kamera nu för tiden och det kan vara bra att skicka mess till medresenärerna om ni skiljs åt eller planerar träffar etc. Så då är det här kontantkortet från T-Mobile utmärkt.

Kolla inte så mycket på ordet ”unlimited” för det är falsk marknadsföring. Men för $30 så får ni alltså ett kontantkort som fungerar på T-Mobile nätet och ingår 2GB surf, obegränsat SMS, och 1000 minuter taltid (inrikes). Kortet gäller endast i 3 veckor från och med det aktiveras, men vad jag har märkt så är det inte många som spenderar mer än 3 veckor här i Hawaii. Det krävs även att er telefon är olåst för att det ska fungerar, så kolla med er operatör innan ni åker.

Trevlig resa! Aloha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *