Skip to main content

Bästa Öar i USA

Skrivet av matte den .

För 23e året i rad så röstades Maui som bästa ön i USA utav läsarna av tidningen Conde Naste.

oarmaui

Fyra av öarna i Hawaii tog sig in i Topp 10. Oahu på andraplats, Kauai på 6e, och Big Island på 8e plats. Inte dåligt!

Som jag har sagt tidigare så tycker jag det är ganska svårt att ranka öarna på så sätt. Alla öar har sig egen charm och alla har olika smak på resmål. Själv gillar jag Big Island ganska mycket då det är en väldigt unik ö med djungel på ena halvan och mycket svart lava på andra halvan…och med en aktiv vulkan på södra änden. Men jag kan tänka mig att Maui blir röstat till bäst för att där finns det lite av allt.

Simma lugnt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *