Julgatan i Kaneohe

Skrivet av matte den .

God Jul önskar jag alla läsare. För nu sitter ni säkert mitt i julmiddagen och njuter. Själv sitter jag på kontoret och avslutar några saker innan helg- och mellandagar. De flesta av er vet nog vi firar inte jul i Hawaii (USA) förrän imorgon. Det blir till och med att jag åker till affären idag på självaste julafton för att köpa en sista julklapp och julmat.

På östra sidan av ön Oahu, i staden Kaneohe där jag bor, så finns det en gata bara nedför backen från vårt hus som många kallar för ”the Christmas Street”…..dvs julgatan. Dom har i många år spenderat en hel del på att dekorera deras hus. I stort sett har det blivit mer och bättre varje år men i år så står två av husen på gatan tomma, så det kändes inte lika ljuvligt som förra året. Men det stoppar inte allt folk att åka dit med barn och familj för att beundras av alla ljus och dekorationer.

Mele Kalikimaka!

 

Kommentarer (2)

  • Veronica malmros kilger

    Hej Mattias . Fina bilder, är dessa dekorationer kvar ? Önskar dig och din familj ett gott nytt år. Vi har nu sett nästan hela ön, fantastiskt . Ha det bra !

    • GOTT NYTT!! Jag har inte varit förbi gatan de senaste dagarna, men oftast så har dom kvar dekorationerna några dagar efter jul. Tror dom nog börjar ta ned dom nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© Hawaiibloggen. All rights reserved.
 Powered by poké and beer.