Skip to main content

Universal hudkräm

Skrivet av matte den .

Fram till några år sedan så smörjde jag inte ofta in min hy. Dels för att man som man inte tänker så mycket på hudvård, men även som svensk att man inte tänker så mycket på solskydd. När man bor i Sverige behöver man ju inte solskydd direkt och när man semestrar vill man ju oftast bli brun. När jag dock bott i Hawaii några år och började jag se hur rynkiga och tidigt åldrade folk blir som vistas mycket i solen (samt cancer-risken) så började jag smörja in mig med hudkräm och även använda solskydd. Letade oftast efter kombinationskrämer…..hudkräm med SPF.

1386-131-0050_1

Förra året så kom frugan hem med en produkt från hennes frisörska. En ansiktskräm med SPF som funkar bra för folk som kan ha problem med akne. Jag var såld. Fastän den är ganska dyr, så har jag unnat mig den krämen sedans dess. Tänkte jag får skriva om den här. Sommaren börjar ju lida mot sitt slut i Sverige, men den kan användas året runt, speciellt när ni åker på nästa solsemester. Nivån på solskyddet är det perfekta SPF20, vilket skyddar men släpper ändå in lite strålar till din hud för en skön bränna.

Jag köper den oftast lokalt på ett ställe här i Honolulu som heter Heaven on Earth, men har även beställt den online i Sverige från Lyko här: http://www.lyko.se/murad/murad-anti-aging-blemish-control-anti-aging-moisturizer-spf20 då jag köpt den som present.

Ta väl hand om din hud. Din kropp kommer tacka dig.

Aloha!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *