Skip to main content

Hawaii iOS Appar

Skrivet av matte den .

Jag byter ganska ofta telefoner men i skrivandes stund så använder jag en iPhone, vilket gör att jag för tillfället bara kan skriva om Hawaii-appar som finns på iOS.

20140811_222046000_iOS

Söker du Honolulu eller Hawaii i App Store så finner du en hel del appar. Det kan vara svårt och välja, speciellt om apparna inte är gratis. Jag har använt ganska många av dom och tänkte det kanske hjälper om jag bloggar om det här. Jag har tidigare utvecklat en app, men har inga som helst finansiella intressen i någon av de här turistapparna.

Nyheter:

De tre största nyhetsbolagen här i Hawaii och även deras egna appar. Star-Advertiser är den stora (nästan enda) dagstidningen här i Hawaii. KHON2 och Hawaii News Now är TV-nyheter. Jag tycker Star-Advertiser är den bästa appen. Den känns mest överskådlig och väl designad. Precis som dom andra två apparna så har den annonser i artiklarna, men det känns ändå väl genomtänkt hur dom har placerat annonserna. Behöver du en nyhetsapp för Hawaii, så rekommenderar jag Star-Advertiser.

Sevärdigheter:

Några av de appar jag testade var HNL etips, Discover Honolulu, HNL Nelso Travel Guides, och Night Market. Egentligen är jag inte förtjust i någon av dom. Det var inte någon av dom som riktigt är vad jag söker. Så om ni har några tips så kommentera gärna. Den första jag nämnde, HNL etips, har fina bilder och bra upplägg om ni söker saker att göra. Discover Honolulu appen är ganska snygg och användbar, men ganska långsam att använda. HNL Nelso Travels Guides var inget att ha så bry er inte om att ladda ner den. Night Market är en specifik app för er som vill gå till just den marknaden i Kaka’ako.

Kartor/Trafik:

Vad det gäller navigation och information, så är Google Maps otroligt bra och exakt. Tyvärr kräver Google Maps ständig uppkoppling. Du kan i och för sig ladda ner för offline men det täcker bara små områden och man måste planera i förväg. Att vara ständigt uppkopplad då ni är i Hawaii kan säkert bli ganska dyrt. Jag har försökt hitta en bra offline maps till iOS men inte hittat någon billig än. Hoppas Nokia kommer med deras HERE Maps till iOS snart för den är grymt bra på Windows Phone. Appen Go Akamai kan vara bra att ha om ni planerar att köra mycket bil när ni är här. Den visar en karta med trafik och vägarbeten. DaBus är en app alla bussresenärer måste installera. Den håller koll på bussschemat här i Hawaii.

Har ni frågor om apparna eller några andra appar….eller har rekommendationer, så använd kommentarsfältet nedan.

Aloha!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *