Skip to main content

NEJ NEJ OH NEJ! Mitt favoritcafe har stängt!

Skrivet av matte den .

360

Fr o m 1a augusti 2014, så har mitt favoritcafe (som jag skrivit om här, här, och här) stängt för gott. Jag får erkänna att jag inte varit där så mycket på senaste, vilket är varför jag först nu fick reda på det. Men var ska jag nu ta vägen när jag behöver ta ett avbrott från kontoret och ta en god kaffe eller te i en skön stol? Det fanns liksom inget #2 på listan. Det finns inget annat ställe som säljer kaffe för $1.50, har gått om sköna stolar och soffor, och erbjuder gratis parkering i Waikiki. Det får bli mitt nya uppdrag….att hitta ett nytt häng som både invånare och turister gillar. Det som kommer närmast på min lista är Glazer’s Coffee, som ligger nära University of Hawaii. Dom har god kaffe, men stället behöver vara minst 3 gånger så stort. Det är alltid svårt att hitta plats att sitta, och dom har inga bekväma soffor. Jag får leta vidare. Ni andra svenskar som bor här, eller varit här nyligen, använd gärna kommentarsfältet nedan för att ge rekommendationer.

Vi ses!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *