Skip to main content

Hyra lägenhet i Hawaii på din smartphone

Skrivet av matte den .

De senaste inläggen här på bloggen har inkluderat några appar….och eftersom vi använder appar dagligen numera i våra liv så kommer här ett till inlägg med appar….för att hyra lägenhet här i Hawaii.

Sanningen är att när jag kom till Hawaii så hade internet precis tagit fart och appar var det inte ens på tal om. När jag kom hit som student så var det tidningsannonser och lappar på anslagstavlor som gällde om man ville hitta en lägenhet att hyra. Alltså en hel del papper och ingen elektronik. Men nu är internet det givna och nu kan man även hyra och betala sin hyra via appar. Det har förändrats en hel del.

Detta inlägget är om långtidshyra…..och inte semesterlägenheter. Dvs om ni vill hyra 6 månader eller längre. Det finns ett flertal appar för det som jag kommer gå igenom nedan.

Apartments.com

Fastän det inte riktigt är min favorit så måste jag nämna den här först, för namnet börjar inte bara med A utan Apartments.com var också tidigt ute med en webbsajt för att hyra lägenheter online. Nu har dom även en app. Dock har dom inte så många ”listings” och appen känns lite gammal.

Apartment List

apartment_list_iphone_best_apps_screens

Inte så illa app. Kändes lite långsam men det kanske var min uppkoppling. En cool sak med den här appen är att varje ställe får ett ”Walking Score” (gångbetyd) och ”Transit Score” (transportbetyg).

Comfy

comfy_rentals_iphone_best_apps_screens

Jag är inte så förtjust i den här appen. Det är mer som en sökmotor med fina bilder. Och tyvärr måste man skapa ett konto eller använda sitt Facebook-konto för att använda appen, vilket jag absolut inte gillar. En positiv sak är att man kan läsa folks omdömen om lägenheterna. 

Lovely

lovely_rentals_iphone_best_apps_screens

Min favoritapp bland de nämna. Väldigt snygg design, lätt att använda, bra information, och har tillräckligt många listings.

Zillow Rentals

Överlag känns appen medel men dom har många listings, vilket är viktigt, och en cool feature är att man kan rita på kartan för att specifiera vilket område man leter inom.

Zumper

Namnet kanske inte är det bästa men appen är det inga fel på. Modern app med bra översikt och många listings. Man kan även prenumerera på specifika omdömen så man får meddelandet när det dyker upp något nytt. Rekommenderas efter eller t o m kanske tillsammans med Lovely.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *