Skip to main content

Capital One 360 Café

Skrivet av matte den .

[OBS: DETTA CAFE HAR TYVÄRR INTE, MEN JAG BEHÅLLER INLÄGGET SOM GOTT MINNE]

Jag har skrivit om mitt favoritcafé två gånger innan…både HÄR och HÄR. Nu är det så att banken (ING Direct) som drev caféet har tagits över av Capital One och deras café/internet bank heter Capital One 360. Därför heter numera caféet Capital One 360 Café som finns på några olika ställen i USA. Ja, jag vet, inget vidare namn på ett café men stället är bättre än någonsin. Jag går dit då och då när jag behöver ta mig ut från kontoret för att jobba effektivt och stillsamt. Man blir jävligt produktiv och kreativ då man jobbar på café, speciellt när det är tyst som på övre våningen av detta café. Befinner ni er i Waikiki så är det definitivt ett ställe att gå till om ni behöver surfa på laptopen eller smartphonen med en kaffe i en avslappnad miljö. Ni hittar nog heller ingen billigare kaffe i Hawaii. Här kommer några fler bilder:

WP_20130808_14_17_23_Pro

WP_20130808_14_17_12_Pro

WP_20130808_11_07_24_Pro

Deras popcorn är väl värda att pröva på. Det är vad som kallas Kettle Corn (sötade) och som är tillverkade här i Hawaii.

WP_20130808_11_06_12_Pro

Aloha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *