Skip to main content

Aulani är inte typiskt Disney

Skrivet av matte den .

Vill lägga till ett ord eller två om Aulani Disney Hotel. För det har varit en del missuppfattningar och besvikelser.

Vad Aulani inte är:
Ja, det heter Aulani DISNEY Resort. Men det är inte typiskt Disney. Det är inte Disneyland. Hotellet har flera härliga och roliga pooler, men inga åk-attraktioner. Det är inte massa tecknade figurer som springer runt överallt. Det är ingen kommersialism.  Det är inte ett nöjesfält där man betalar inträde för att använda poolerna m.m. Det är endast för hotellgäster, och tyvärr kan det kosta skjortan att bo på hotellet.

aulani_resort

Vad Aulani är:
Aulani är ett avslappnat diskret Hawaiianskt hotell. Om man tittar väldigt noggrant på olika detaljer så kan man hitta några ledtrådar att det är Disney. Men om du inte har något aning, så kan du gå in i hotellet och inte ens fatta att det har något med Disney att göra.

Aulani är stället i Hawaii som ”Musse Pigg och hans vänner åker på semester”. Det är där dom hälsar på sin kompis Stitch.

Vem från Disney kommer du träffa på Aulani? Det beror på. Det går att undvika alla av Musse och hans vänner. Men, det är ganska säkert att du kommer se en eller flera av dom. Stitch och Musse går omkring bland poolerna ett par gånger per dag. Långben motionerar vid den stora poolen minst en gång om dagen. Ha kameran redo, för dom ställer upp på photo opportunities, men stannar inte på samma plats väldigt länge.

Om du vill vara väldigt säker på att du träffar någon av Musse och hans vänner så gå till frukostbuffen i Makahiki restauranten. Dom kallar det ”character breakfast”. I priset av buffen inkluderar ett foto med Musse. Sedan kommer dom (oftast Mimmi och Långben) förbi bordet när ni äter. En kul upplevelse för barnen.

Ha de gott!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *