Skip to main content

Shuttle från Flygplatsen?

Skrivet av matte den .

Nu har jag fått en fråga via email igen som jag tycker kan vara bra att lägga upp här på bloggen, då det säkert är andra som skulle vilja veta svaret.

Vet du hur det fungerar med shuttle eller transfer från flygplatsen till Waikiki? Vi har valt att inte hyra någon bil och vill alltså ta oss runt på egen hand. Har du några tips?

Waikiki ligger inte så långt från flygplatsen. Det tar ca 30 minuter med taxi. Där du kommer ut efter att ha plockat upp ditt baggage så finns det både shuttle och taxi. Taxi kostar runt $30 och shuttle ca $15.
Här är några länkar till shuttle företag:
Är man en familj eller en grupp så underlättar det att hyra bil men det är inte nödvändigt. Om man reser själv eller med en kompis så går det alldeles utmärkt att ta bussen på Oahu (de andra öarna kräver mer en bil). Det finns bara ett bussnätverk på Oahu och den heter The Bus http://thebus.org
Om ni är en liten grupp och inte har bil och inte känner för att ta den kommunala bussen för att åka till olika sevärdheter på Oahu så kan jag rekommendera att ni hyr Mark på Hawaii23: http://hawaii23.com/
Lycka till med resan. Aloha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *