Skip to main content

Time Lapse till Jobbet

Skrivet av matte den .

Jag har alltid gillat time lapse filmer, dvs videoklipp som är gjorda från en satans massa bilder. Det finns en hel del otroligt professionella time lapse filmer på nätet. Jag har bara gjort några amatörmässiga billiga varianter.

För ett par år sedan så hade jag en billig time lapse kamera som jag satte upp på huset och tejpade fast på bilen. Nyligen så upptäckte jag att det fanns en time lapse app till min mobiltelefon. Appen heter Lapse It Pro och funkar ganska bra. Så det blev till att experimenterade lite med den då jag körde till jobbet i somras. Nedan följer de tre klippen.

Morgonkörning först till grabbens sommarskola och sedan till jobbet.

Hemkörning från jobbet.

En till körning fast i regn den här gången. Körde grabben till sommarskolan och sedan till jobbet.

Få se vad jag provar på nästa gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *