Skip to main content

Google Street View expanderar i Hawaii

Skrivet av matte den .

Jag antar att ni redan känner till Google Street View. Kallas det även så i Sverige? Google har ju de senaste åren kört runt med bilar och fotat alla gator runtom i USA och Europa men speciellt här i Hawaii. Det är ett satans stort projekt som både har varit uppskattat och kontroversiellt. Själv har jag inget emot det och tycker om tekniken och att det erbjuds till allmänheten. Det är dock bra av säkerhetsskäl att dom suddar ut nummerplåtar och ansikten på folk.

Med hjälp av andra färdmedel så har Google tagit deras Street View teknik bort från gatorna och ut på gångvägar och andra ställen bilar inte kan nå. 

Google har lagt till street view bilder på över 200 turistattraktioner och andra sevärda ställen här i Hawaii. De har även kartlagt de olika college campusen. Eller vad sägs om Kailua Beach:

Tänk vad lätt det är att planera något nu. T ex så har Google Street View svar på många frågor man kanske undrar när man reser. Typ, hur ser bensinstationen ut dit jag ska? Hur parkerar man vid stranden? ….etc, etc.


Ha de kul! Aloha!Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *