Skip to main content

Kaneohe Sandbar på Bing

Skrivet av matte den .

Ni har väl hört om Bing? Det är Microsofts sökmotor som konkurrerar med Google. Bing kanske inte är riktigt lika bra som Google när det gäller sökresultat men jag gillar Bing väldigt mycket. Det är roligt att använda Bing och oftast hittar jag information som jag annars inte skulle läsa.

En av de fina sakerna med Bing är att dom har en annorlunda bakgrundsbild varje dag med tillhörande beskrivningar. Det är alltid väldigt vackra bilder….från runtom i världen. Idag, den 28e juni 2012 så är bilden från min lilla ort på ön Oahu här i Hawaii, närmare sagt Kaneohe. Förutom att Kaneohe är väldigt grönt, regnigt och har en stor marinkårsbas så är det inte känt för mycket annat. Kaneohe Sandbar, som jag skrivit om här, brukade vara en väl bevarad hemlighet. Inte nu längre. Kaneohe Sandbar var bakgrundsbilden på Bing idag. Nu kommer det väl en turiststorm. Det välkomnar jag! Kanske inte så bra för sanddynorna men bra för business. 🙂
Hur tar man sig till Kaneohe Sandbar? Kaneohe ligger en halvtimmes bilfärd nordöst om Honolulu. Om du tar dig till Heeia Pier så kan du hyra kajaker och paddla ut. Det finns även turistbåtar som går ut dit. Om du vill köra båt själv så måste du först ta en båtlektion på marinkårsbasen och hyra en båt för dagen där. Vet dock inte om det är tillgängligt för utlänningar.
Vi ses där ute! 😉 Aloha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *