Skip to main content

Val 2012 Sammanfattning

Skrivet av matte den .

Så idag när Rick Santorum har gett upp så kan man mycket väl säga att presidentvalet senare i år står mellan Barack Obama och Mitt Romney. Barack Obama som är nuvarande president och tidigare senator från Illinois och Mitt Romney som är tidigare guvernör av Massachusetts, framgångsrik investerare och den som styrde upp olympiska spelen i Salt Lake City. Jag har fortfarande inte bestämt mig vem som får min röst och jag vill inte svamla massa politik så jag tar fram en mycket kort sammanfattning nedan:

Barack Obama
Lovande: Fred
Skrämmande: Växande skuldberg

Mitt Romney
Lovande: Bättre statsfinanser
Skrämmande: Krig


Om det blir ett val mellan krig och fred så blir valet inte så svårt. Men mycket kan hända mellan nu och November. Vi får se hur det går. Förhoppningsvis kommer Romney tillbaka mer till mitten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *