Skip to main content

Hipster photo sharing

Skrivet av matte den .

Jag tror jag nämnde nån gång tidigare om en tjänst på webben som heter Hipster. Fast egentligen är det inte en webbtjänst utan en mobiltjänst. Appen som heter Hipster är tillgänglig för både Android och iPhone användare. Hipster påminner lite om en annan tjänst som heter Instagram. Fast Hipster skiljer sig lite med att bilderna man laddar upp och delar med sig ser ut som vykort. Bilderna är också samlade på en profilsida för varje användare, vilket gör det lättillgängligt på en vanlig dator. Det är en ganska kul app som jag använder till att dela med mig av bilder härifrån Hawaii.

Ni kan hitta min profil här: http://www.hipster.com/people/mattias-5

Vill ni dela med er eran profil så kommentera gärna nedan och lägg in länken till er profil. Skulle vara kul att se era vykort.

Ha de bra! Aloha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *