Skip to main content

Ko Olina Lagoons

Skrivet av matte den .

Var ute och från mitt tidigare inlägg så såg ni att jag var ute och kollade golf i helgen då min gode vän var här och gjorde bra ifrån sig på LPGA LOTTE Championship.

Men ute i Ko Olina finns det mer än en golfbana. Det ligger givetvis fina hotell som jag har skrivit om här men även vackra laguner och stränder. Jag låter bilderna nedan stå för hur det ser ut så förstår ni hur gott det känns att slappa där:

Förresten, det känns lite konstigt att skriva Ko Olina när det förr i tiden brukade stavas Ko’olina. Vet inte varför dom ändrade det men jag tror det har med marknadsföring att göra. Besökare har nog lättare att uttala Ko Olina jämfört med Ko’olina.

Ko Olina är ett snabbt växande turistområde med möjligheter till både semester och investeringar. Ni kan läsa mer om det här: http://www.koolina.com/

Aloha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *