Orlando Florida
annonsera

Papayaträd, Del II

Förra sommaren bloggade jag när jag planterade mitt första papayaträd. Ni kan läsa det här. Tyvärr blev det ingen frukt till julen som jag hade hoppats men det växer allt riktigt bra.

Jag har räknat till 11 stycken frukter och det kommer nog fler för trädet blommar fortfarande. Vad som inte syns i den här bilden är att jag har ett mindre/yngre papayaträd växandes alldeles bredvid som också blommar och förhoppningsvis kommer ge frukt. Ser fram emot skörden.

Spåra från din sida.

Kommentarer (2)

 • Avatar

  Kajza

  |

  Gillar verkligen din blogg! Det är precis sånt här jag vill veta inför min resa: lyckopalmen.com

  =)

  Reply

 • Avatar

  mattias

  |

  Tack för besöket och lycka till med din dröm. Aloha! 🙂

  Reply

Lämna en kommentar