Skip to main content

Honolulu Burger Co.

Skrivet av matte den .

Som Ni har läst tidigare här på min blogg så gillar jag att testa olika hamburgare. Ni kan se mina favoritställen på den HÄR sidan.

När jag åker hem från jobbet så kör jag alltid förbi ett litet ”hole in the wall” som heter Honolulu Burger Co. Har varit sugen på att käka lunch där många gånger och idag slog jag till och travade dit. Det är faktiskt ganska nära till jobbet när man väl får igång fötterna. Eftersom det var första gången där så ville jag inte beställa något extravagant så det blev deras ”Classic”. Burgarn kommer med tomat, sallad, stekt lök och deras hemliga sås. Till det beställde jag även deras vanliga pommes (dom har även sweet potato fries vilket jag nog beställer nästa gång).

Både hamburgaren och fritsen smakade riktigt gott. Ett av deras säljargument är att alla ingredienserna kommer från Hawaii så det är färskt, nyttigare och så stöder man givetvis den lokala ekonomin. När man beställer hamburgaren så väljer man hur man vill ha köttet tillagat samt vilken typ av bröd man vill ha (vitt, fullkorn, eller taro). Gott som satan!

Pommes fritsen kändes väldigt hemlagade. Det var inte dom typiska fluffiga och hyperfriterade fritsen man får på snabbmatsrestauranter utan dom hade en riktig potatissmak och kryddade med salt och persilja.

Om ni vill besöka deras sajt eller se bättre bilder på stället så följ den här länken:
http://www.honoluluburgerco.com/

Det dröjer nog inte länge tills jag travar dit igen. 🙂

Aloha!

Comments (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *