Honolulu Burger Co.

Skrivet av matte den .

Som Ni har läst tidigare här på min blogg så gillar jag att testa olika hamburgare. Ni kan se mina favoritställen på den HÄR sidan.

När jag åker hem från jobbet så kör jag alltid förbi ett litet ”hole in the wall” som heter Honolulu Burger Co. Har varit sugen på att käka lunch där många gånger och idag slog jag till och travade dit. Det är faktiskt ganska nära till jobbet när man väl får igång fötterna. Eftersom det var första gången där så ville jag inte beställa något extravagant så det blev deras ”Classic”. Burgarn kommer med tomat, sallad, stekt lök och deras hemliga sås. Till det beställde jag även deras vanliga pommes (dom har även sweet potato fries vilket jag nog beställer nästa gång).

Både hamburgaren och fritsen smakade riktigt gott. Ett av deras säljargument är att alla ingredienserna kommer från Hawaii så det är färskt, nyttigare och så stöder man givetvis den lokala ekonomin. När man beställer hamburgaren så väljer man hur man vill ha köttet tillagat samt vilken typ av bröd man vill ha (vitt, fullkorn, eller taro). Gott som satan!

Pommes fritsen kändes väldigt hemlagade. Det var inte dom typiska fluffiga och hyperfriterade fritsen man får på snabbmatsrestauranter utan dom hade en riktig potatissmak och kryddade med salt och persilja.

Om ni vill besöka deras sajt eller se bättre bilder på stället så följ den här länken:
http://www.honoluluburgerco.com/

Det dröjer nog inte länge tills jag travar dit igen. 🙂

Aloha!

Kommentarer (2)

  • Hej, trevlig blogg.
    Åker nästa vecka på semester i Hawaii ( 5 veckor med min bror vi är båda mellan 20-30 ).
    Nåt man inte får missa när man är där ?, några användbara tips?, hur är det brottslighet/säkerhet osv ?

    Tack

  • Tack! Kul att ni kommer hit. Brottsligheten är inte så mycket att oroa sig för. Så länge man håller sig borta från vissa ställen då mörkret har lagt sig….typ västkusten av Oahu och ett område i Honolulu som heter Kalihi. Det finns mycket att se och göra här och det beror på vad man är intresserad av…..typ hajka, historia, vattensport, etc. Men eftersom ni är här i 5 veckor så tycker jag ni definitivt bör åka till Big Island och besöka den aktiva vulkanen. Ni kan alltid emaila mig om ni har specifika frågor. Min adress finner ni på Om Mig sidan. Ha en bra resa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© Hawaiibloggen. All rights reserved.
 Powered by poké and beer.