Skip to main content

Trädet återstod från döden

Skrivet av matte den .

Jag har sagt det tidigare….det är nästintill omöjligt att ta död på växter och träd där jag bor i Hawaii. Det växer så det knakar och det är trädgårdsarbete året runt som gäller. Man behöver inte oroa sig för att göra misstag i trädgården för det växer bara tillbaka.

På bilden ovan ser ni ett träd som har en rutten stubbe. Jag sågade ner trädet för mer än ett år sedan och borrade hål i stubben och hällde växgift på den. Den började ruttna och jag trodde allt var fixat så jag väntade bara på att den skulle förmultna så jag kunde gräva upp rötterna lättare.

Idag när jag skulle måla en vägg på den sidan av huset så såg jag att trädfan hade kommit tillbaka och växte väldigt hälsosamt. Helt otroligt! Det blir ju inte bättre om man blir förbannat på saken så det var bara att skratta åt det. Det är tredje gången jag försöker ta kål på det här trädet. Kommer jag aldrig vinna?

Trädet i sig är ett så kallat ”money tree” och det sägs att det för med sig välstånd så det är väl bara att hoppas att det här är ett tecken på framgång framöver. Kanske en vinst i Vegas väntar? Ska jag låta det växa eller försöka döda den igen?

Comments (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *