Tidningsintervju

Skrivet av matte den .

Det här är är mitt första inlägg från min mobil så vi får se hur det här går.

För ett par månader sedan hade jag äran att bli intervjuad av Jonas Löfvendahl och nyligen blev det publicerat i Kungsbacka-Posten. Se bild nedan.

Hoppas det får fler svenskar att ta sig till Hawaii. 🙂

Kommentarer (3)

  • Hej du!

    Följer din blogg med intresse. Min man bodde och pluggade på Oahu 2003 och sedan dess har vi en liten (stor) dröm om att åka och bo där. Vi har nu två barn (5 och 3) och det är extra kul att läsa om saker du och din familj hittar på. Sitter ibland och kollar jobb och bostäder på Oahu men inser så klart att det krävs en hel del (tur?) för att vår dröm ska bli verklighet. Självklart deltar vi i visa-lotteriet. Om inte annat planerar vi en långsemester framöver…
    Har du några tips för drömmare så tar vi tacksamt emot dem! (Tyvärr kan vi ju inte gifta oss med en hawaiian!)

    Hälsar Anna med familj i gamla svedala

  • Tack för din kommentar. Kul att ni vill ta er hit. Hawaii är ett perfekt ställe för barn. Om ni planerar ett till barn så kan ni ju alltid göra som många kineser och komma hit på semester precis innan födseln och föda barnet här. Då blir barnet automatiskt amerikansk medborgare och som föräldrar kan ni då få uppehållstillstånd. 😉 Föda här kostar dock en rejäl summa om ni inte har försäkring.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© Hawaiibloggen. All rights reserved.
 Powered by poké and beer.