Skip to main content

Semester

Skrivet av matte den .

Nu har vi precis kommit tillbaka från en välbehövlig skidsemester. Ja, vi som bor på Hawaii kanske befinner oss i ett semesterparadis men vi åker också på semester. Man kan lätt bli ganska trött på öarna i längden. När man bor i solen nära havet i flera år så börjar man ta det för givet och behöver lite annat.

Det mest populära turistmålet för folk som bor i Hawaii är Las Vegas. Jag vet faktiskt inte varför men det har nog dels med att göra att Hawaiianer gillar att gambla men också för att det finns billiga charterresor till Vegas. Annars så är det västkusten och städer som Los Angeles, San Francisco, och Seattle som gäller. Västkusten är ju det närmaste fastlandet man kan nå från Hawaii.

För oss bar det av till Whistler i Kanada för att åka skidor. Vi har försökt att åka till snö en gång om året och oftast blir det Heavenly vid Lake Tahoe men ibland också Whistler. Ett underbart ställe. Det var andra gången som grabben åkte skidor och det är inte så illa för en 6-åring som växer upp i Hawaii. Han var grym i backen. Otroligt hur lätt det är för barn att lära sig saker. 🙂 Nu blir det till att planera nästa resa.

Förresten, det går faktiskt att åka skidor i Hawaii när det snöar på Big Island:
http://www.hawaiisnowskiclub.com/ski_hawaii.htm

😉

Aloha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *