Orlando Florida
annonsera

Enkelt och Gott Grillat

Jag giller uttrycket ”less is more” och försöker även leva så. Det gäller även matlagning. Det ska inte vara alldeles för många ingredienser. Det behövs faktiskt inte så mycket. När jag grillar kött då är det bara salt som gäller. Min köttgrillning är mycket enkel. Ingen marinad, ingen sås och inga speciella kryddor.

Tre saker till min köttgrillning:

1) Gasolgrill (ger snabb stark värme)

2) USDA Prime Ribeye (översatt till den bästa entrecoten man kan få tag på)

3) Hawaiiansk havssalt (grovkornigt och gott)

Använd händerna och massera in saltet i köttet. Värm upp grillen och lägg på köttbitarna.

Låt köttet få lite färg, vänd stekarna, vänta till köttet inte känns så mjukt och vänd sedan en gång till. När du ser blod komma ut så är det klart….dvs om du gillar köttet medium.

Så lätt är det. Det smakar ljuvligt. Servera med ris eller potatis och lite grönsaker typ tomat eller bönor.

Här är en gammal bild jag fört över från en annan blogg jag hade. Makrill, korv, och potatis.

Spåra från din sida.

Kommentarer (2)

 • Avatar

  V

  |

  Heej !

  Din blogg är helt underbar. Saknar nya inlägg dock ! Skriv mer 😀 !

  Reply

 • Avatar

  mattias

  |

  Tack, det var väldigt snällt sagt. Jo, jag vill också skriva mer. Tyvärr har jag haft för många bollar i luften i sommar. Men ett stort projekt börjar närma sitt slut så jag hoppas det leder till mer bloggande. Mahalo! Aloha!

  Reply

Lämna en kommentar