Orlando Florida
annonsera

A Cup of Tea

Jag gillar te och mitt favoritställe för te och kakor är ett ställe i Kailua som heter A Cup of Tea. På utsidan ser det inte ut att vara något märkvärdigt men när man kommer in så känns det verkligen som ett viktorianskt ställe.

Först bör jag nämna att det är inget manligt ställe. Räkna inte med whiskey, öl, och grillade revben på det här stället. Hit kommer kvinnor i klänningar och hatt för att skvallra med deras bästa väninnor. Du träffar inte på många män här. Men jag har ju aldrig blivit anklagad för att vara riktigt manlig så jag har inget emot det här stället. Gott te med kakor och små smörgåsar fungerar alldeles utmärkt för mig. 🙂

A Cup of Tea ligger som sagt i Kailua på östra sidan av Oahu, ca 30 minuters bilfärd från Honolulu. Det är ett ganska populärt ställe så det är alltid bäst att boka i förväg. Dom har även evenemang då och då som ni kan läsa om på deras sajt: http://acupoftea.com/

Nedan ser du några fler bilder från A Cup of Tea. Visst ser det gott ut!? 🙂

Spåra från din sida.

Kommentarer (2)

 • Avatar

  Nadja

  |

  Gud, om jag nånsin tar det förbaskade körkortet måste jag absolut ta mig dit! (För jag misstänker att min karl inte direkt skulle vara så sugen på att åka dit)

  Reply

 • Avatar

  mattias

  |

  Lite sen respons men har du åkt dit än? Rekommenderar det verkligen.

  Reply

Lämna en kommentar