Skip to main content

Tummen upp för Shell

Skrivet av matte den .

Det är ett kontroversiellt ämne och diskuterats länge om det är bra eller dåligt att blanda i ethanol med bensinen. En hel del folk blev upprörda här i Hawaii att oljebolagen började blanda i 10% ethanol i den bensin som såldes till bilförare på bensinstationerna. Nu är det Shell som vänder håll och gör reklam för att dom inte tillsätter ethanol i deras bensin. Bilden nedan tog jag tidigare idag på en Shell station inte så långt från där jag bor.

Vare sig ökad ethanol försäljning skapar högre matpriser eller inte så verkar de flesta vara överrens om att äldre bilar inte är lämpliga till att köras på ethanol. Så detta ser jag som ett bra beslut från Shell och jag kommer numera köpa min bensin från dom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *