Skip to main content

Aulani Disney Resort

Skrivet av matte den .

Disney har planer på att öppna en resort och spa i Hawaii. Namnet kommer bli Aulani och kommer vara byggd till att likna en polynesisk by (om än med höga torn) och kommer att innehålla 880 hotellrum samt DisneyVacation Club villor.

Resortet på 8,5 hektar (21 tunnland) kommer att placeras i Ko Olina – ett område känt för golf och som redan innehåller ett Mariott (se min hotellsida) samt en anlagd strand, huggen ur den klippiga kusten – på ön Oahu. Det är precis den typ av miljö som Disney vill ha för att gynna för dess utveckling.

Aulani kommer att vara en annan typ av utveckling för Disney, en som inte är kopplat till en av sina nöjesparker eller kryssningar. Förutom hotellet kommer inrättandet innehålla den obligatoriska poolen och vattenlekplats, en flod, snorklingslagun, barnklubb, restaurang samt ett konferenscentrum.

Dom har ännu inte byggt färdigt Aulani men Disney har dock börjat acceptera reservationer med början 2 augusti medans allt inte beräknas vara färdigt förrän 29e augusti 2011. Så de som längtar efter att besöka det senaste ställe som Disney byggt får vänta lite till.

Vi ses där! Aloha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *