Skip to main content

Locals favoritöl

Skrivet av matte den .

Man skulle kunna tro att favoritölen bland locals här i Hawaii är det goda Kona Brewing Company på ön Big Island eller det fantastiska Maui Brewing på Maui. Men så är det inte. Det dricks en hel del öl bland locals här i Hawaii och då är det Bud Light som gäller. Jag skämtar inte! Ja, det är ganska lustigt att i en ögrupp som har jättegoda microbryggerier så dricker de stora Hawaiianerna mest Bud Light.

Ärligt talat så vet jag inte varför det är så. Det kan vara pga den stora marknadföringsmaskiner Budweiser eller för att folk här är lite mer känsliga mot alkolhol eller kanske för att Bud Light känns ganska friskt och törstsläckande på varma soliga dagar. Billiga är dom givetvis också. Jag tror inte det är för smaken för som Monty Pyton säger ”American beer is fucking close to water”.

Jag dricker då och då en Bud Light. För det mesta dricker jag öl som smakar gott…..typ en Deschutes. Men när det är svettigt ute så kan det bli några Bud Light.

Bilden ovan är av min ölkyl den här helgen då det var ganska hett ute och jag behövde göra en del hus- och trädgårdsarbete.

Comments (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *