Skip to main content

Flytta till Hawaii

Skrivet av matte den .

Via denna bloggen så har en kille i Sverige lyckats få tag på mig för att få mer information om hur det som svensk är att flytta till, och bo i Hawaii. Han är gymnasiestuderande och kommer snart ta studenten och funderar på att studera på universitet i Hawaii. Det känns bra att jag kan dela med mig av min erfarenhet och hjälpa andra som vill uppleva Hawaii. Jag var ju i den sitsen för 15 år sedan och precis som honom så hade jag också varit tacksam om jag kunde få lite information innan avgång.

Om någon annan av er ska flytta till Hawaii eller komma hit för att studera så hör gärna av er. Min email adress är: aloha [snabel-a] hawaiibloggen.se

Aloha!

Comments (9)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *