Skip to main content

Hawaii vs Sverige

Skrivet av matte den .

Nyligen så råkade jag mig på en blogg skriven av en skandinav som flyttade till Big Island här i Hawaii.

Hon bor numera inte längre i Hawaii, men då hon bloggade så gjorde hon en jämförelse mellan hennes nya boende på Big Island och var hon bodde tidigare i Sverige. Jag kände igen mig på en del områden, även om jag bor i lite mer befolkat område här på Oahu.

KLICKA HÄR för att hitta hennes inlägg (skriven på engelska).

På hennes lista så håller jag verkligen med om punkterna nummer 2 och 3. Angående punkt 7 så är det oftast en stor debatt bland europeer som kommer till USA. Men själv så jag har full sjukvårdsförsäkring som min arbetsgivare betalar så i mitt fall så är det faktiskt bättre än vad jag hade i Sverige.

Trevlig läsning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *