Romantiska Restauranger

Skrivet av matte den .

Jag fick nyligen ett email med frågor om romantiska restauranger på Oahu och Maui, då paret reser till de två öarna på smekmånad. Det finns en hel del restauranger och många som är romantiska.

– Har du något bra tips på någon bra romantisk restaurang på Maui eller Oahu?

Om jag skulle rekommendera tre på vardera av de öarna så kom de här restaurangerna först i tankarna.

Tre romantiska restauranger på Maui:

  1. Mala Ocean Tavern
  2. Lahaina Fish Company
  3. Tommy Bahama

Tre romantiska restauranger på Oahu:

  1. House Without A Key
  2. Michel’s
  3. Tommy Bahama

Jag nämnde Tommy Bahama på både Maui och Oahu för jag gillar deras avslappnade stil och de är inte lika dyra som de andra. Tommy Bahama är ju ett klädmärke, så de flesta vet inte att de också har restauranger vid deras butiker.

Har ni andra läsare något ställe att rekommendera? Kommentera nedan.

Aloha!

Kommentarer (4)

    • Tack för tipset. Ja, det är också ett härligt ställe. Det är nog dags för ett besök framöver för det var över 10 år sedan jag var på Kimo’s sist. Aloha!

  • Mitt förslag är kanske inte vidare romantiskt men jag och min fru spenderade vår smekmånad två veckor i Waikiki. Det vi föll allra hårdast för (förutom Mahaloha Burger) vad det gällde maten vad Cheesecake Factory med deras lax.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© Hawaiibloggen. All rights reserved.
 Powered by poké and beer.