Skip to main content

50 stater av Kentuckyseven

Skrivet av matte den .

Mina goda barndomsvänner i Sverige har bloggat om Americana musik och litteratur lika länge som jag bloggat om Hawaii. Jag kan ju erkänna att de var en inspiration som fick mig att börja blogga. HawaiiBloggen föddes ett år efter Kentuckyseven.

Nu grabbarna på Kentuckyseven höjt ribban och börjat publicera podcasts. Det är faktiskt inget jag kommer följa efter, för jag är otroligt skygg på etern. Men Lövet och Mangan lyckades faktiskt övertala mig att vara med på deras grymma podcast om Hawaii. Att svara frågor på svenska i livesändning var inte det lättaste. Efter att ha lyssnat på det själv så var jag väldigt imponerad av hur pålästa de var. Dock är grodorna inget att skoja om…de är ett stort jävla problem på Big Island.

Så kör igång er podcast-app (Overcast är min favorit) och sök upp Kentuckyseven. De kör en serie av alla 50 amerikanska stater nu i sommar. Lyssna, lär och skratta!

Följ de även på Instagram.

Aloha!

Comments (1)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *