Skip to main content

Beer Lab

Skrivet av matte den .

Som öldrickare är det fantastiskt att det har pågått en ölrevolution, eller kanske ölbubbla, de senaste åren.

Och än är det inte över. Det fortsätter att öppnas nya ölhak och bryggerier. Det senaste är ett ställe som heter Beer Lab, och det ligger ganska nära University of Hawaii här i Honolulu….och lyckligtvis gångavstånd från mitt jobb. Det drivs av tre unga killar varav en av dom är min kollegas bror, så jag har haft turen och äran att provsmaka deras öl redan i början av förra året. Men det var nyligen som dom öppnade deras hak till allmänheten.

IMG_0627

Det är fortfarande lite rustik över det hela. Allt är inte färdigsnickrat, men de ville få igång ställen utan fler dröjsmål (skulle egentligen ha öppnat i januari). Man får komma ihåg att ägarna har andra heltidsjobb.

IMG_0634

IMG_0635

IMG_0636

IMG_0689

Det är en liten produktion, så dom byter öl-urvalet ganska ofta. Ölen ni ser listade på bilderna finns kanske inte nästa gång jag besöker. Tråkigt om man hittar en öl man gillar, men bra med variation.

Tyvärr är det än så länge bara ett smakrum. Dom säljer bara öl och ibland lite popcorn, men ingen mat. Men eftersom öl smakar bra mycket bättre med mat så oroa er inte….det finns oftast en food truck parkerad utanför och andra restauranger i området, och det är inga problem att ta med sig mat in i Beer Lab. Min favorit är en food truck som heter Lalaland. Dom säljer mat som verkligen passar öl. Typ som pommes frites täckt med rivet fläskkött, bacon, och brunsås….eller vad sägs om potatisbullar lindade i bacon. 🙂

IMG_0638

Skål!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *