Skip to main content

Hulas Bar & Lei Stand

Skrivet av matte den .

 

hulasbar

På andra våningen på hotellet Waikiki Grand Hotel så ligger det kända Hulas Bar & Lei Stand. Hulas har funnits länge i Waikiki men inte på samma ställe. När jag kom till Hawaii i mitten på 90-talet så låg Hulas mer mitt i smeten av Waikiki i en gammal träbyggnad som revs. Jag vet det för där hamnade jag av misstag första natten jag gick ut i Hawaii. Jag säger misstag, för jag visste inte om att det var en gay-bar. Något jag upptäckte efter första ölen då jag märkte att det inte var så många tjejer på stället.

Men även då jag är straight så har jag gått tillbaka flera gånger efter det. Det är en jävligt kul bar med trevlig personal, god mat, och häftiga shower. En del tjejer/kvinnor går dit med deras vänner för dom vet att dom inte kommer bli trakasserade av macho-killar under kvällen. 🙂

IMGP0990

IMGP0991

Waikiki Grand Hotel är inget speciellt hotell men ligger väldigt nära stranden och givetvis populärt bland gay-folk. Det finns också privata lägenheter att hyra i byggnaden.

bars3 hulashonolulu

Hulas Bar & Lei Stand har blivit rankad som #1 gay destination i Hawaii.

Så varför heter baren Hulas Bar & Lei Stand? Jo, för att dom säljer även en hel del leis.

Aloha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *