Orlando Florida
Brave

Teddy’s Bigger Burgers

Om ni har läst min Hawaii Topplista så har jag tre favoritställen vad det gäller hamburgare. Det finns dock fler än 3 ställen jag rekommenderar men ville hålla min lista till max 3. Sedan har det ju med personlig smak att göra också. Varje år så vinner Teddy’s Bigger Burgers priset från Honolulu Magazine som Hawaii’s bästa hamburgerkedja. Det är dom värda. Det är inte min absoluta favorit men deras burgare är mycket goda och dom har klassisk härlig inredning på deras ställen. Det är värt ett besök och nu finns dom även i Seattle och Tokyo.

Smaklig måltid!

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

Human Verification: In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.