Skip to main content

Sansei Seafood

Skrivet av matte den .

På min topplistas andraplats ligger Sansei Seafood Restaurant & Sushi Bar. Det är en mellanstor restaurant med grymt god mat….vare sig det är sushi eller inte. På söndagar och måndagar (brukade vara varje dag) så erbjuder dom otroliga 50% rabatt för lokala gäster som kommer innan kl 18. Med lokala gäster så menar jag folk som har Hawaiianskt körkort eller ID, vilket jag givetvis har. Det är ett fantastiskt erbjudande som vi brukade utnyttja ganska ofta. Men nu har det blivit för populärt. Det är nästan kaos då man går dit för att få den rabatten. Nedan så har jag fotat och filmat hur kön ser ut kl 17, vilket är en halvtimme innan dom ens öppnar. Även om ni inte har Hawaiianskt ID så rekommenderar jag restauranten. God mat!

Smaklig måltid!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *