Orlando Florida
annonsera

Vandrarhem i Hawaii

Det är ofta jag får frågor om hotell här i Hawaii men häromdan fick jag ett email från en läsare som undrade om billigt boende i Hawaii. Min första tanke var att billigt boende finns ju inte här i Hawaii. Men när jag tänkte vidare på det så kom jag ihåg två vandrarhem som jag bodde på några dagar när jag var student och letade efter ny lägenhet. Båda dom två vandrarhemmen låg i Waikiki, vilket var väldigt bekvämt nära till strand, shopping, nattliv, bussar, etc.

Det första vandrarhemmet jag bodde på var Seaside Hawaiian Hostel. På den tiden så var Seaside Avenue lite av en horgata. Vandrarhemmet var också lite oroväckande eftersom jag hade en hel del baggage med värdesaker packade. Numera är Seaside dock ett bättre område.

Det andra vandrarhemmet jag bodde på, också ganska längesedan, var Waikiki Beachside Hostel. Det var ett mer populärt vandrarhem där jag kände mig lite tryggare.

Två andra vandrarhem som jag inte vet någonting om är Polynesian Hostel och Waikiki Backpackers Hostel.

Om du bara kommer till Hawaii med lite kläder och ska leva spartant i en social miljö så går nog alla vandrarhemmen jag nämnde ovan bra. Försök hitta mer information om dom på nätet. Det är alltid bra att veta vad andra har att säga innan man bestämmer sig och bokar. Men om du reser med barn eller värdesaker eller vill ha en mer privat miljö men eget badrum så är det hotell som gäller.

Lycka till och ha en trevlig resa! Aloha!

Spåra från din sida.

Kommentarer (8)

 • Avatar

  Kajza

  |

  Tack! Precis den information jag ville ha =)

  Reply

 • Avatar

  Ann-Louise

  |

  Hejsan!
  Jag åker till Hawaii/Oahu själv på torsdag. Dagarna är välbokade, men kvällarna tomma. Har du några tips på vad som är säkert och kul att göra från ca 5 på eftermiddagen i närheten av Waikiki. Finns det speciella ställen dit många exempelvis backpackers går?
  MVH Ann-Louise

  Reply

  • Avatar

   mattias

   |

   Hej Ann-Louise, kul att du kommer till Hawaii. E komo mai! Vet inte om det finns något ställe för backpackers förutom vandrarhemmen jag nämnde. Om du är ute efter fest så kan du ta dig till after beach på Duke’s eller om du vill hajka så är utsikten fin från Diamond Head som jag bloggat om. Diamond Head är inte riktigt gångavstånd från Waikiki men tar bara några minuter med buss eller taxi. Det finns en hel del barer och nattklubbar också. Eller så kan det vara intressant att bara vandra omkring i Waikiki. Emaila eller kommentera gärna igen om du har fler frågor. Trevlig resa! Aloha!

   Reply

  • Avatar

   Anonymous

   |

   Tack för bra och snabbt svar! Din blogg är toppen!

   Reply

 • Avatar

  Anonymous

  |

  Vilken helgrym blogg!

  Reply

  • Avatar

   mattias

   |

   Man tackar! 🙂 Aloha!

   Reply

 • Avatar

  Glottra skola Vandrarhem

  |

  En längtan efter Hawaiis surfstränder får stillas av Glottrasjöns små vågor tills vidare.

  Reply

  • Avatar

   mattias

   |

   Vad mysigt det ser ut. 🙂 Aloha!

   Reply

Lämna en kommentar