Skip to main content

Vandrarhem i Hawaii

Skrivet av matte den .

Det är ofta jag får frågor om hotell här i Hawaii men häromdan fick jag ett email från en läsare som undrade om billigt boende i Hawaii. Min första tanke var att billigt boende finns ju inte här i Hawaii. Men när jag tänkte vidare på det så kom jag ihåg två vandrarhem som jag bodde på några dagar när jag var student och letade efter ny lägenhet. Båda dom två vandrarhemmen låg i Waikiki, vilket var väldigt bekvämt nära till strand, shopping, nattliv, bussar, etc.

Det första vandrarhemmet jag bodde på var Seaside Hawaiian Hostel. På den tiden så var Seaside Avenue lite av en horgata. Vandrarhemmet var också lite oroväckande eftersom jag hade en hel del baggage med värdesaker packade. Numera är Seaside dock ett bättre område.

Det andra vandrarhemmet jag bodde på, också ganska längesedan, var Waikiki Beachside Hostel. Det var ett mer populärt vandrarhem där jag kände mig lite tryggare.

Två andra vandrarhem som jag inte vet någonting om är Polynesian Hostel och Waikiki Backpackers Hostel.

Om du bara kommer till Hawaii med lite kläder och ska leva spartant i en social miljö så går nog alla vandrarhemmen jag nämnde ovan bra. Försök hitta mer information om dom på nätet. Det är alltid bra att veta vad andra har att säga innan man bestämmer sig och bokar. Men om du reser med barn eller värdesaker eller vill ha en mer privat miljö men eget badrum så är det hotell som gäller.

Lycka till och ha en trevlig resa! Aloha!

Comments (8)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *