Skip to main content

SAAB i Hawaii

Skrivet av matte den .

Mycket har hänt sedans mitt senaste inlägg om SAAB här i Hawaii. Jag har fortfarande kvar min bil och älskar den lika mycket, om inte mer, som SAABen jag hade innan dess. Jag kör den varje dag till jobbet och njuter varje gång. Turbon är härlig att ha när man pendlar över berget.

Som de flesta av er vet så har ju SAAB gått omkull. Ganska trist men realistiskt gick det ju inte att fortsätta i samma veva. Min åsikt är att SAAB alltid haft fullt av intelligenta ingenjörer men inte någon vidare kompetens på business och marknadsföring. Det är synd för bilen i sig har grymt mycket att erbjuda.
Idag körde jag förbi den enda (och liten är den) återförsäljaren av SAAB här i Hawaii, som klart heter SAAB Hawaii. Det är lika dystert varje gång. Numera kan dom ju inte få in nya bilar så dom får nöja sig med att sälja och serva begagnade bilar. Frågan är hur länge det kommer hålla. Klart att dom SAABarna som rullar här på vägarna måste ha service men det kan man ju få på andra ställen. Jag hoppas SAAB överlever men kan tyvärr inte rekommendera ett inköp då det nu finns så mycket annat gott att välja bland som har ljusare framtid.
Tack SAAB för det gångna. Jag kommer köra min bil så länge den håller men sedan blir det nog något annat. Lycka till!
Aloha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *